Terschellingkade 3
3446 BK Woerden
T. 0348 480778
info@implantologiewoerden.nl

Implantaten

Zelfbewust en met vertrouwen de wereld tegemoet, dat willen we allemaal.

De meesten van ons lukt dat. Maar soms, ook buiten onze schuld om, zijn er oorzaken die ons zelfvertrouwen wegnemen.

 

Een soortgelijk gevoel hebben mensen, die om een of andere reden tanden of kiezen moeten missen. Misschien kent u het zelf. En dat terwijl problemen met het gebit gemakkelijk verholpen kunnen worden, eenvoudiger dan u denkt. Met implantaten. Op deze website geven we u de informatie die u nodig heeft om met uw tandarts te overleggen over de mogelijkheden die implantaten u bieden. Oplossingen die u weer vrij, zelfbewust en vol zelfvertrouwen de wereld in laten gaan.

 

Voor wie? Voor iedereen!

Eigenlijk is de informatie op onze website bedoeld voor iedereen met eigen tanden en kiezen of met een kunstgebit. Geen gebit heeft garantie voor het leven. Er bestaat altijd risico op problemen met het gebit.

 

Met de goede tandheelkundige zorg van tegenwoordig is het risico van tandbederf flink afgenomen. We houden, als we er goed mee omgaan, steeds langer ons eigen gebit. Maar tegelijkertijd worden andere risico’s, door ons drukke en actieve leven, steeds groter. Sporten is gezond, leuk, uitdagend en gezellig. Maar het brengt soms ook risico’s mee: de iets te ver doorgevoerde ‘swing’ bij het golfen, de hockeybal, de elleboog bij het voetballen of squashen. Daarnaast vindt een groot gedeelte van de ongevallen in en om het huis plaats. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar heeft soms verstrekkende gevolgen. Voor actieve, zelfbewuste mensen die voor de behandeling van gebitsproblemen een duurzame en financieel verantwoorde oplossing willen, zijn implantaten het antwoord.