Terschellingkade 3
3446 BK Woerden
T. 0348 480778
info@implantologiewoerden.nl

Patienten vertellen

 

 

Marie Hensing-Oening

 

 

 

 

 

Daniëlle van Heeringen

 

 

 

 

 

 

3Arne Pop

Er ging een wereld voor mij open, er zit niets meer los in mijn mond en kan heerlijk alles eten zonder problemen:
nu een prachtige mond met mooie tanden; implantaten.

Onbezorgd met de kinderen en kleinkinderen gezellig eten in het restaurant. Geen getob meer met losrakende dingen in mijn mond.

Wel heb ik een goed poets advies gekregen van de implantoloog René Schweitzer. Het moet netjes worden onderhouden. dat doe ik nu ook keurig. Daar is hij oplettend in, maar hij is altijd reuze aardig voor mij. Krijg ook een berichtje van de praktijk wanneer hij mij weer wil zien. En, de kosten vielen ook zeker mee doordat ik goed aanvullend ben verzekerd”.

Marie Hensing-Oening.

 

 

“Mijn tandarts vertelde over implantaten en dat dit de mooiste optie is voor verbeteringen van mijn gebit en de oplossing van mijn tandheelkundige problemen. Ben nu ter orientatie bij implantoloog René Schweitzer op consult geweest. Hij heeft mij er veel over verteld en de gehele behandeling in stappen uitvoerig ook met plaatjes doorgesproken.

Ook het financiele aspect is aan de orde geweest en gelukkig had ik mijn verzekeringspapieren bij me en hebben we meteen de kosten doorgesproken. Ik blijk goed verzekerd.

Onbezorgd gevoel heb ik wel want hij legt alles zo goed uit en heeft alle tijd. De assistenten zijn ook ontzettend aardig en stellen mij gerust . Ook op de website is heldere informatie gegeven en word ik goed voorgelicht”.

Daniëlle van Heeringen.

 

 

"Al vanaf mijn geboorte mis ik de aanleg van de opvolgers van mijn 2 melktanden. Mijn tandarts Mevrouw Nooijen besloot in overleg met het behandelteam deze 2 melktanden te trekken en ben door haar in kontakt gebracht met de implantoloog René Schweitzer.

Oh, ja..... daarvoor heb ik nog 2 jaren met een beugel gelopen met slotjes. Niet echt leuk. Bij de implantoloog zijn de 2 implantaten geplaatst. Dat verliep vlekkeloos. Wel heb ik een paar pijnstillers geslikt. Nu ben ik er erg blij mee en nu is alles weer zoals ik het graag wil zien: gewoon een gezonde mond met mooie tanden. Heel gaaf".

Arne Pop