procedure schweitzer implantologie woerden

Over ons

Schweitzer Implantologie in Woerden is al jaren toonaangevend op het gebied van het plaatsen van implantaten. Onze ruime ervaring binnen het vakgebied implantologie, waarbij het begeleiden van u als patiënt onze hoogste prioriteit heeft, maakt het bezoek aan onze praktijk zeer laagdrempelig. In een informele sfeer gaan wij graag met u in overleg over de mogelijkheden voor het plaatsen van een implantaat.

Rene Schweitzer implantologie woerden

Wie is René Schweitzer?

Schweitzer Implantologie staat onder de bezielende leiding van René Schweitzer, ruim 20 jaar implantoloog. Gedreven in zijn vak, op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en gehuisvest in een moderne praktijk met de nieuwste apparatuur. Vakkennis, uitrusting en onderkomen zijn meer dan toereikend en toch ligt de nadruk op een ander terrein; de patiënt. Het middelpunt van de praktijk, dáár draait het om. U dus.

Het beleid en de werkwijze van René Schweitzer maken van de patiënt dé centrale figuur. Dit begint als vanzelfsprekend bij de eerste afspraak met een persoonlijk gesprek. Wat zijn uw wensen? Welke problemen spelen er nu? Wat zijn uw voorkeuren bij een behandeling? Pas na een uitgebreide inventarisatie kan een persoonlijk behandelschema worden opgesteld. Duidelijkheid en persoonlijke voorkeuren spelen daarin de hoofdrol. Individueel advies, opgesteld door René Schweitzer, met alle ruimte voor uw eigen wensen.

Samenwerking met tandarts

Meestal wordt de patiënt doorverwezen naar Schweitzer Implantologie door de eigen tandarts. De samenwerking tussen beide disciplines kan op verschillende manieren worden ingevuld. In principe wordt door René Schweitzer alleen de implantaat aangebracht. Daarna wordt door de eigen tandarts de tand, kies of het gebit geplaatst.

Soms is het ook mogelijk dat de verwijzende tandarts ervoor kiest de gehele behandeling te door Schweitzer Implantologie te laten uitvoeren.

Wilt u een afspraak maken zonder doorverwijzing van uw tandarts? Ook dat is mogelijk bij Schweitzer Implantologie.

Het team

René Schweitzer werkt met een team gedreven assistentes. Samen werken zij aan de kwaliteit waar iedere patiënt recht op heeft. Ze weten uw naam, kennen uw wensen en doen er alles aan om het traject te laten slagen. U staat tenslotte centraal.

Wilt u meer informatie
ontvangen of direct een afspraak maken?