procedure schweitzer implantologie woerden

Overige behandelingen

Naast het plaatsen van implantaten kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van kronen en bruggen of voor kleine mond-chirurgie. Denk hierbij aan het verwijderen van verstandskiezen, storende lipbandjes en het doen van kijkoperaties.

Bij Schweitzer Implantologie kunt u terecht voor diverse kleine mond-chirurgische behandelingen zoals het verwijderen van verstandskiezen, voorbehandelingen voor een kunstgebit, kijkoperaties en het verwijderen van storende lipbandjes bij kinderen.

Implantaten hebben kronen, bruggen of prothetische voorzieningen (klikgebit) nodig. Het is belangrijk dat er goed wordt nagedacht over de architectuur, de vorm en de functie van deze voorzieningen. Schweitzer Implantologie is gespecialiseerd op dit gebied.

De kaak, met name de onderkaak, kan zo erg slinken dat een gebit los blijft zitten. Met behulp van een klikgebit kunt u weer comfortabel eten, lachen en praten. Door het plaatsen van 2 implantaten kan het ondergebit worden vastgezet.

Heeft u al een kunstgebit maar bent u niet meer helemaal tevreden? Of past het kunstgebit niet meer zoals voorheen? Dan kunt u bij Schweitzer Implantologie terecht voor het vervangen van uw prothese.

Ontvangt u graag meer informatie
over onze behandelingen?