Schweitzer Implantologie Woerden is de gespecialiseerde praktijk in tandheelkundige Implantologie

Implantologie in Woerden

Schweitzer Implantologie Woerden is al ruim 20 jaar toonaangevend op het gebied van het plaatsen van implantaten. René Schweitzer heeft ruime ervaring binnen het vakgebied implantologie en is erkend specialist door de NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie). Kwaliteit en het begeleiden van u als patiënt heeft onze hoogste prioriteit. Dit maakt het bezoek aan onze praktijk zeer laagdrempelig. In een informele sfeer gaan wij graag met u in overleg over de mogelijkheden voor het plaatsen van een implantaat voor een kroon, een brug, een grotere constructie of klikprothese.

In onze praktijk houden we ons bezig met alle facetten binnen de mondzorg. Niet alleen met de implantologie, maar ook met kleine mond-chirurgie en het vervaardigen van kronen en bruggen op bestaande implantologie of nieuwe prothetische voorzieningen.

Het kan zijn dat u één of meerdere tanden mist of dat u tanden of kiezen binnenkort niet meer behouden kunnen blijven. In dat geval kunt u kiezen voor implantaten. Dit benadert de meest natuurlijke uitstraling en het voelt als uw eigen tanden aan.

Naast het plaatsen van implantaten kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van kronen en bruggen op bestaande implantaten. Of voor kleine mond-chirurgie zoals het verwijderen van verstandskiezen, storende lipbandjes en het doen van kijkoperaties.

Als een van de weinige implantologie praktijken in de regio maken wij gebruik van Cone Beam Computer Tomografie. Met behulp van deze CbCt maken wij een driedimensionaal beeld van de kaak.

implantologie woerden
Rene Schweitzer implantologie woerden

Over Schweitzer Implantologie

Schweitzer Implantologie staat onder de bezielende leiding van René Schweitzer, sinds 20 jaar implantoloog. Gedreven in zijn vak, op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en gehuisvest in een moderne praktijk met de nieuwste apparatuur en een vakkundig team. Vakkennis, uitrusting en onderkomen zijn meer dan toereikend en toch ligt de nadruk bij ons op een ander terrein; de patiënt. Het middelpunt van de praktijk, dáár draait het om. U dus.

Patiënten vertellen

Wilt u meer informatie
ontvangen of direct een afspraak maken